Tonje Lilleås

OM MEG

. . .

Jeg er en fotograf med base på Hamar, som fokuserer hovedsakelig på landskap, livsstil og portrettfoto utendørs. Jeg har en nær tilknytning til naturen, men er også glad i å fotografere urbant landskap og gatefoto. Jeg foretrekker bilder som er naturlige og ikke for poserte, som fanger et reelt øyeblikk.

Jeg liker å bli litt kjent med de menneskene jeg skal fotografere, slik at vi sammen kan skape de bildene vi ønsker oss. Jeg er tro mot egen stil, og henviser deg gjerne til gode kollegaer dersom det du er ute etter er noe litt annet enn det jeg tilbyr.

Hvis du tror jeg kan være den rette fotografen for deg eller ditt prosjekt, så ikke nøl med å ta kontakt. Jeg gleder meg til å høre fra deg!

"Nydelige bilder! Knallbra jobba!"

"Det er så gøy å jobbe kreativt sammen med deg!"

LIVSSTIL

. . .

Skal du promotere et produkt, vise frem et reisemål eller kanskje du skriver en artikkel om de mest familievennlige sykkelstiene i landet? Jeg leverer gjerne bildene du trenger. Ta kontakt og fortell meg litt om prosjektet ditt, så finner vi ut av hva jeg kan hjelpe deg med.

LANDSKAP

. . .

Har du et utsmykkingsprosjekt, ønsker du bilder av favorittfjellet på veggen eller skal du lokke folk til hjemstedet ditt? Enten det er urbant eller naturlandskap, bidrar jeg gjerne med bilder av det landskapet du ønsker å fange essensen av. Ta kontakt – jeg gleder meg til å høre om prosjektet ditt!

PORTRETT

. . .

Har du konfirmant, ønsker du bilder av ungene eller nye portretter til sosiale medier? Jeg tilbyr rimelig portrettfotografering utendørs i naturlig lys. Hos meg får du høyoppløselige digitale bildefiler som du selv kan benytte til print og publisering slik det passer for deg. 1 times fotografering for kr 895,- eks. mva. inkluderer inntil 10 bilder klare til bruk. Ta kontakt dersom dette høres interessant ut, så finner vi et tidspunkt for fotografering.

PORTFOLIO